“Blago ukletog ostrva”

poster 2Sinoć je u 18h pred punom salom Dvorane “Park” u Aranđelovcu bila premijera filma “Blago ukletog ostrva” 🙂  filmske sekcije OŠ “Milan Ilić Čiča”

Film je sniman tokom prošle školske godine, montiran negde od marta pa do početka leta i prikazan sinoć, mislim u okviru proslave 50 godina postojanja ove osnovne škole.  Traje oko 40 minuta, ima nekoliko glavnih uloga (stvarno ne bih mogla da kažem ko je glavni glumac) – Milica Lazarević, Jovana Ivanović, Bojana Nikolić, Nevena Savić, Čedomir Milovanović, Nemanja Lazarević, Aleksandar Mihailović i prilično epizodnih uloga. U filmu su učestvovali i učitelj Blaža Kuborović i nastavnik Dejan Bajović a u epizodnim ulogama su se pojavili veroučitelji Srećko i Miljan. Specijalni gost filma bio je i glumac Miodrag – Miki Fišeković. Detalji su na sajtu sekcije MIC PICTURES.

Sve u svemu, vidi se da je film proizvod školske filmske sekcije ali se i vidi da su mnogo bolji u odnosu na prethodni poduhvat. Snimanje filma je svakako bilo sjajan način za korišćenje slobodnog vremena. Mnogo važnije je koliko su svi glumci utkali sebe u taj svoj projekat. Mogu samo da kažem, BRAVO za sve.

Koga zanima – trailer 🙂


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.