Oprema za trčanje – drugi sloj

Duks, kapa, rukavice….

Trčanje je sport koji se uglavnom vezuje za lepe dane, ali postoje mnogi trkači koji više vole da treniraju kada je hladno. I ja sam među njima – ne prijaju mi velike vrućine i vlaga u vazduhu kojih ima u izobilju tokom leta. Najviše volim da trčim tokom jeseni, čak mi ni kiša ne smeta – baš naprotiv. Duks

Elem, u drugi sloj ubrajam duks za trčanje, sa kapuljačom, iz Dry Plus kolekcije opreme Pro Touch.  Kupljen je u Intersportu a počinjem da ga nosim (preko majice kratkih rukava) kada temperature padnu ispod 10°C.  Inače, kolekcija Pro Touch ima dobar odnos cena-kvalitet, i uvek može da se izabere neki interesantan  komad opreme.

Kada bude još hladnije, umesto majica kratkih rukava, ispod ovog duksa oblačim majice dugih rukava za trčanje. Na jako niskim temperaturama ne mogu ni da nabrojim sve šta navučem na sebe 😀

Ono što nosim uz ovaj duks (na nižim temperaturama) su rukavice i kapa za trčanje – ove godine sam častila sebe komadima iz gore pomenute kolekcije, ali bilo koji će biti ok. Ali nikako bez kape na trčanje. Koliko god da je ne nosite inače, da vam ružno stoji, da vam smeta…. nikako!

Nedostaje mi još neki duks/jakna za kišu. Ovoe godine sam bacila oko na jedan, ali nisam mogla da nađem odgovarajući broj pa sad čekam novu kolekciju.

Toliko o opremi koju koristim. Ukoliko vas još nešto zanima, pišite 😉

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.