Zavisnost

Valjda danas bude bolje. Inače ću upasti u ozbiljnu krizu 🙂

Posle prepodnevne jurnjave po gradu, sređivanja kuće i proveravanja dečijih radnih planova, stignem juče na posao tačno na vreme 🙂 Prvo, odem po čašu za vodu a odmah zatim sednem za računar i prijavim se na MSN. Nigde nikog od mojih.

msnPošto sam trenutno sama u smeni, kad su otišle koleginice iz prve smene, opet ja pogledam MSN, nigde nikog. Korisnika i ima i nema, ali pošto je već dovoljno toplo da mogu polako da se pakuju knjige, spremim sve što mi treba, opet pogledam MSN, opet nigde nikog !!!

Počnem da pakujem knjige, setim se da ne mogu da čujem ako me neko i pozove, ostavim lepo poruku “Pakujem knjige, cimnite me na mob. da dođem do monitora 🙂 ” i opet ništa.

Ceo dan kao šugava, fali mi doza četovanja sa društvom/porodicom i jedva nekako preživeh dan. I to samo što sam imala čime da se zabavljam. Valjda danas bude bolje. Inače ću upasti u ozbiljnu krizu 🙂

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

3 thoughts on “Zavisnost”

  1. He..he…i ja sam ti isti takav po pitanju MSN-a. :-)Nisam jedini ufff dobro je…
    PS.kod mene je stalo u Online rezimu.I uvek mislim da cu propustiti neki razgovor tj. chat partiju ako nisam tu Online.
    Pozz. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.