Nesvrstana strana muzike, Zvezdara teatar

Onako, nisam oduševljena …

U petak 30.01.2009. smo išli u Zvezdara teatar da pogledamo predstavu “Nesvrstana strana muzike”, koja je trenutna varijanta nekadašnje predstave “Smešna strana muzike”. Igraju Dragan Jovanović, Katarina Žutić, Nataša Marković, Marina Pavlović, Veljko Nikolić,Igor Damnjanović, Dušan Radovanović i Nenad Filipović.

Šta reći? Popularne melodije sa raznih strana sveta, upakovane u parodiju na račun nesvrstanosti nisu nešto šta ja očekujem od predstave. Doduše, već unapred sam znala kakva bi predstava mogla da bude ali sam ipak malo razočarana. I da, odlično su uvežbani, kostimi su dobri, bilo je i smeha, ali ipak nije mi to – to (ma šta to značilo) 🙂

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

3 thoughts on “Nesvrstana strana muzike, Zvezdara teatar”

  1. Želim samo da kažem da bolju predstvu nikada u životu nisam gledao… Dragče je legenda… Kostimu su super uradjeni… Najviše mi se svidela gluma Katarine Žutic… Samo da prokomentaršem gospodjin komentar iznad mog… Kako bre možete biti razočarani? Ne mogu da verujem predstava je predvidjena da traje sat ipo ali Dragan Jovanović je toliko improvizovo da predstava trajala 2 sata… Dva puta se vraćao na BIS…. Mislim LEGENDA…
    pozzz

  2. Nisam zažalio što sam odgledao ovu predstavu, ali sam očekivao mnogo, mnogo više. Sama radnja je simpatična u početku, ali se potpuno gubi u drugoj polovini predstave, koji deluje kao zbir nabacanih pesama bez jasne ideje. Ženski likovi su potpuno promašeni i nezanimljivi, dok su muški znatno bolji. Cela predstavaa ističe u plan i ovde sjajnog Dragan Jovanovića, ostatak ekipe je negde između statista i sporednih uloga. Numerički: 4- ili 7/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.