Generalna proba samoubistva

Predstava je vrlo interesantna, pomalo komična sa odličnom glumačkom postavom

Sinoć sam, posle podugačke pauze, čak mislim prvi put posle renoviranja gledala predstavu u Zvezdara Teatru, Generalna proba samoubistva.

Predstavu je režirao Dušan Kovačević a uloge tumače: Branislav Lečić, Branimir Brstina, Janoš Tot i Ana Franić.

Naslov govori o čemu se u predstavi radi, samoubicu koji hoće da skoči sa mosta u tome pokušavaju da spreče ribar i devojka koju je on spasao iste sudbine nekoliko meseci ranije. Predstava je vrlo interesantna, pomalo komična sa odličnom glumačkom postavom. Po meni, najbolji je Branislav Lečić. Čak sam uspela da napravim i solidnu fotografiju, mada su se nešto ljutile devojke koje rade u pozorištu, možda je zabranjeno fotografisanje a ja to ne znam? U svakom slučaju, dobar provod.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

2 thoughts on “Generalna proba samoubistva”

  1. Obicno se u Pozoristu ne fotografise za vreme predstave. Fotografisanje se obavlja na progama.

    Ako pak nemas izbora, valja da pitas d ali mzoe da se fotografise a u svakom slucaju ne treba da koristis blic i fotoaparat treba da utisas tako da se ne cuje skljocanje i pistanje, da ne ometas glumce i gledaoce.

  2. Hvala na obaveštenju, stvarno nisam znala. Ipak, blic nisam koristila a to je već bio kraj predstave i uz aplauz se zvuk digitalnog aparata nije čuo 🙂

    U svakom slučaju, hvala još jednom na informaciji.

    Pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.