Nova vlast u Aranđelovcu

SNS-SPS-URS

U ponedeljak 27. avgusta 2012., na vanrednoj sednici Skupštine opštine Aranđelovac izglasano je nepoverenje dotadašnjem predsedniku opštine Aranđelovac, Vladi Gajiću (predsednik OO Demokratske stranke i ne, nema nikakvog sajta gde možete naći podatke o njemu – ne mogu staviti link ka sajtu opštine jer će uskoro biti zamenjeni podaci). Samim tim, izglasano je i nepoverenje Opštinskom veću, koje predlaže predsednik.

Na jučerašnjoj, kažu, svečanoj sednici SO Aranđelovac izabran je novi predsednik opštine Aranđelovac. To je ing/prof Bojan Radović jedan od potpredsednika SNS-a u Aranđelovcu. Zamenik predsednika opštine  je Aleksandar-Saša Damjanić, lekar (URS) koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Opštinsko veće ima sedam članova i to su:  Milosav Milojević, preduzetnik (SNS – predsednik OO), Nenad Milinić, privatni preduzetnik (SNS), Miladin Jakovljević, veterinar (SNS), Zoran Herceg ing saobraćaja (SPS), Olivera Perišić, lekar (JS), Danko Perišić (SDP) i Goran Blagojević, spec hirurgije (NS).  Nisam čula ko će se baviti kojom oblašću ali biće i toga uskoro.

Eto. Nek’ nam je sa srećom…

Ne mogu da ne pomenem da je najveće interesovanje, komešanje i reakcije izazvalo izlaganje Danijele Veljović-Radovanović (LDP), koja se obratila odbornicima i pre svega aranđelovačkoj javnosti na samom početku sednice i to da bi dala ostavku na mesto zamenice predsednika skupštine opštine. Smireno, razložno, pristojno i kulturno je iznela svoje mišljenje o sadašnjoj strukturi vlasti a kasnije zatražila predstavljanje novih članovi veća.

A replike? E, to ne može da se prepriča ali nisu bile ni blizu Danijelinoj jučerašnjoj superiornosti 😉

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.