“Izložen(i)” – novi film Kjanu Rivsa

Exposed – krimi priča, protkana neobičnim događajima.

Exposed FIlm “Izloženi” (Exposed) je na IMDB-u ocenjen sa 4.4 (od 10) što nije baš laskavo, ali s obzirom da je tek izašao u javnost, možda se ocena popravi  vremenom.

Izabel de la Kruz (Ana de Armas) je učiteljica, jako pobožna i povučena, koja je jedne večeri, po povratku iz grada u metro stanici imala neobično religijsko iskustvo – videla je anđela, i od tada ih viđa često i na čudnim mestima. Pošto joj je muž u vojsci, negde daleko od USA ona živi sa njegovom porodicom u sigurnom okrilju.

Policijski detektiv Galban (Keanu Reeves) istražuje ubistvo svog partnera. Iako njegov partner nije bio “najčistiji” policajac u stanici i bilo je dosta pritužbi na njegov rad, on mora da istraži ko ga je (i zašto) ubio u metro stanici. Tokom istrage nailazi na fotografije koje je njegov partner napravio u prismotri tih dana i pažnja mu se usmerava prema latino devojci Izabel.

Psiha je jedna vrlo komplikovani  i neistražen deo čoveka. Može mnogo da nam pomogne ali i odmogne. Ovo je još jedan film o tome kako nas mozak čuva od nekih stvari sa kojima ne možemo tako lako da se izborimo.

Sasvim ok film kada imate par sati za trošenje a nećete da čitate ili gledate TV.

 

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.