MTS, imate …

“Mož’ da bide, ne mora da znači”

Jedan moj poznanik, Mile 😉 , je pre nekoliko dana išao u poslovnicu MTS-a ovde u Aranđelovcu, zbog isteka ugovora koji ima. Pošto je prethodni ugovor istekao, on je hteo da obnovi ugovor, promeni tarifu i kupi novi telefon. Obzirom da traženog modela telefona nije bilo, šefica poslovnice je predložila da naruči telefon iz centrale i da ga pozove kad telefon stigne. U međuvremenu je šefica otišla na odmor a neko od radnika je zvao Mila da mu kaže da će, ipak, telefon sa sve ugovorom stići na njegovu ličnu adresu. Tada je još jednom Mile pitao za uslove ugovora sa tom novom tarifom i koje su cene nekih drugih telefona ako pomenuti model ne stigne i ostalo je da se telefon sačeka.

mtsPost-express je u stilu imena brzo doneo telefon, ali je cena koja je trebala da bude plaćena  za paket bila skoro 2.000 din veća, što znači da su poslali ugovor za paket BEL 50 (stari) umesto za MIX 500 (novi). Naravno usledili su pozivi poslovnici, osobi koja je sve to i zamešala (jer nije dovoljno pažljivo saslušala korisnika) i dalje u krug, do ubeđivanja da nikako ne može to da se reši, ugovor je poslat sa telefonom i treba da se plati ta cena a  posle nije problem da se zameni paket !!!

Upornost se isplati, pa je, obzirom da uvek postoji rešenje ( u ovom slučaju: neću da preuzmem paket, paket se vrati u MTS express, poslovnica poruči ponovo telefon ali na svoju adresu, pozove korisnika da tamo potpiše ugovor i preuzme telefon i eto) telefon vraćen i sada se čeka dalja akcija radnika poslovnice. (“Mož’ da bide, ne mora da znači”)

Dakle, “MTS imate prijatelje!” …  ‘al za malo…

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

4 thoughts on “MTS, imate …”

  1. U ovoj našoj svakodnevnici, i relativno mladom kapitalizmu, svi igrači iz jedne oblasti shvataju konkurenciju kao način da više zarade od konkurenata a ne kao način da za iste pare pruže više korisnicima, tj. nama.

    To moramo mi (korisnici) da ih naučimo, tražeći više i više za solidne pare koje nam uzimaju za date usluge.

    Zato, svaki problem, svaki propust treba isterivati do kraja; pritiskati osoblje i službe, sve dok se ne dobije ono što se hoće, ili barem mnogo bolja pozicija od one koju oni nameću.

    Sa državnim mastodontima (kao što je MT:S) to sve ide sporije i bolnije, ali je važno ne odustajati 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.