Ministar u Biblioteci

Milian Marković, da ne bude zabune.

Internet informaciono odeljenje smo otvorili prošlog petka, valjda je svima već poznato 🙂 Ono što je manje poznato je da je računare dobio Vlada Gajić, predsednik Privremenog organa opštine Aranđelovac (i predsednik OO DS Aranđelovac, što je u ovoj prilici verovatno bilo bitnije) i to od Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i kasnije ih prosledio nama.

E, pa, juče je ministar pomenutog ministarstva Milan Marković dolazio u Aranđelovac i hteo je da vidi gde su računari koje je doniralo Ministarstvo. Ministar Marković je došao sa pomoćnikom Aleksandrom Radosavljevićem i naravno predsednikom OO DS Aranđelovac Vladom Gajićem. Poseta je bila više neformalna, bez medija i velike pompe. Ministar je prošetao po Biblioteci, pogledao deo polica sa knjigama (uz put smo razgovarali o nekim naslovima koji su mu zapali za oko),  zatim je pogledao Internet odeljenje (koje mu se, moram da se pohvalim, dopalo 🙂 ) i posle je otišao dalje.

Eto. Baš lepo što se čovek interesuje. Za razliku od jednog drugog ministra koji je juče bio u Aranđelovcu a nije se valjda setio ni da pita ima li ovaj mučni grad Biblioteku, a nekako bi to trebalo da ga zanima, bar po  resoru.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.