Jun 142010
 

Ove godine opet imamo ludilo u kući zvano “upis u srednju školu”, te su nam datumi klasifikacionog ispita odredili termin za letovanje. Tako smo stigli u Pržno 6. juna, najranije ikada.

Onako kako su naši putari generalno iznenađeni snegom u decembru tako su i ugostitelji širom Svetostefanske rivijere bili iznenađeni lepim vremenom. Jeste padala kiša i bilo hladno da dan-dva pred naš dolazak ali, po meni, to nije razlog da plaže budu neočišćene, da u more ne može da se uđe od velikog kamenja (jer je to isto more pod dirigentskom palicom maestra Juga povuklo sav pesak koji je moglo) i da nema ni jedne kante na plaži.

Ipak, lepota ovog dela obale, uz temperature niže nego u Srbiji, mali broj turista i mnogo poznatih mesta i osoba doprinose da letovanje protiče sasvim opušteno, onako kako treba. Još da nam je mirnija glava … gde bi nam bio kraj?

www.flickr.com

Bebika's Letnji odmor, jun 2010 photoset Bebika’s Letnji odmor, jun 2010 photoset

  3 Responses to “Pržno, prvih nedelju dana”

  1. Nadam se da ste uspeli da se malo odmorite i prikupite energiju za naredni period?
    Ipak je prerano, cini mi se?
    Ostalo ne bih komentarisao 😛 #CrnaGora

  2. Rano jeste, ali dok posle prođu kvalifikacioni ispiti, pa upis i sve ostalo eto ga i 10. jul kada već ne možemo da odmor zbog nekih drugih poslova. I eto nas na suncu uz more 🙂

  3. Fenomenalne sličke, ljubi ih ujka 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.