Novogodišnji koncert Muzičke škole

Klinci su ozbiljni, posvećeni onome što rade i pre svega, božanstveni kada se posle uspešno izvedene tačke nasmeju od srca.

Ipak ću napisati još jedan post u ovoj 2008. godini 🙂

Sinoć u 19h održan je Novogodišnji koncert Muzičke škole “Petar Ilić” u Aranđelovcu. Učestvovalo je 18 učenika i 6 nastavnika škole, koji su pred prepunom salom pokazali zavidno umeće. Bilo je to sat i po uživanja. Klinci su ozbiljni, posvećeni onome što rade i pre svega, božanstveni kada se posle uspešno izvedene tačke nasmeju od srca. Nastavnici su mladi i dostojni svojih učenika 🙂

Muzička škola “Petar Ilić” grabi dalje u svojoj Davidovskoj borbi za prostor, nove klase i srednju muzičku školu, kojom bi veliki broj talentovane dece iz Aranđelovca, Topole i okolnih mesta mogao da nastavi školovanje. Ovako, mali broj roditelja se odlučuje da decu šalje od kuće posle osnovne škole, što zbog finansijskih što zbog emotivnih nemogućnosti. Srednjom muzičkom Aranđelovac bi rešio i problem profesora u nižoj muzičkoj koji u 90% slušajeva nisu odavde.

Nadam se da će opštinski čelnici imati više razumevanja za ovaj hram zdanja koji veliki broj dece drži daleko od poroka i plime neukusa kojima su svakodnevno izloženi u Novoj i svim sledećim godinama.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.