Braća Teofilović

su po običaju bili odlični, ali je zato publika bila katastrofalna.

Večeras je na otvorenoj sceni (ili letnjoj pozornici, kako ko više voli da kaže) u aranđelovačkom parku, u okviru Smotre “Mermer i zvuci” održan koncert braće Teofilović. Oni su, po običaju, bili odlični, ali je zato publika bila katastrofalna (ili bar onaj deo publike u čijoj blizini sam imala nesreću da budem).

Da li zbog vaterpolo utakmice ili ko zna čega, uopšte nije bilo mnogo posetilaca a i dobar deo onih koji su došli očigledno nije znao zbog čega je tu. Tako da je bilo priče, smejanja, dovikivanja, telefoniranja iako je jedan od blizanaca lepo molio za tišinu zbog koncentracije koja im je potrebna. Sve u svemu veliki plus za blizance, veliki minus za publiku.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

2 thoughts on “Braća Teofilović”

  1. Imala sam prilike da ih slušam u pozorištu u Novom Sadu (doduše davno), ali se sećam impresije koju su ostavili na mene. Zaista su fantastični. Ne mogu da razumem ljude, zbog čega posećuju manifestacije koje ih ne zanimaju? Zbog čega omalovažavati tuđ trud?

  2. Ni meni nikada neće biti jasno zašto ljudi troše vreme na nešto što ih ne zanima i time smetaju drugima koje to zanima a da ne pominjem kakav je to odnos prema izvođačima i uloženom vremenu i naporu da dođu do nivoa na kome su, kakav god da je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.