Knjiga za svaku devojčicu

Violeta Babić, Kreativni centar

Kreativni centar već po definiciji ima odlične knjige za decu i omladinu. Bilo da su u pitanju romani, priručnici a devojciceverovatno i udžbenici (nisam imala dodira sa njima ali sam tako čula).

Ovoga puta njihovo izdanje koje mi je privuklo pažnju je Knjiga za svaku devojčicu. I stvarno je knjiga koju svaka devojčica od 9 do 19 godina treba makar da pročita ako ne i da ima. Ovo je knjiga koja može da olakša život i njima i okolini koju će poštedeti pitanja na koje same mogu da nađu odgovore koji su tačni, za razliku od (dez)informacija koje tinejdžeri najčešće prenose jedni drugima.

U knjizi ima sedam odvojenih celina: Šta je to pubertet, Čistoća je pola zdravlja, Nega tela, Šminka za početnice, Sve o kosi, Zdrava hrana – zdrava ti, U slobodno vreme. Skoro sve što jednu devojčicu može da zanima.

Kao i još neke knjige ovog izdavača, dobro štivo i za roditelje.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

22 thoughts on “Knjiga za svaku devojčicu”

  1. knjiga je extra….brdo knjiga sam procitala….nema bolje knjige od ove….rastura….najbolja….:D

  2. Gde mogu da nadjem knjiguu na internetuu i da je procitam? Ako neko znaa hvala mu u napreedd 😀

  3. Ne znam gde je ima na internetu ali verujem da je ima u svakoj biblioteci, pa možeš da je pozajmiš i pročitaš 🙂

  4. Vva knjiga je vauuuuuuuuuuu. Predivna stvarno sve sto te zanima.Za djevojcice od 9 do 18 godina. Ako je nemate kupite je obaveyno.

  5. dobra je kniga …..a da vidite knjigu za svakog dijecaka qq…, kidala sam se od smjeha kad sam citala i gledala slike…….!!!

  6. knjiga je extra…najbolja knjiga na svetu…iako sam sve to prosla… jer imam 19 godina…ja sam jos uvek dete…uzivala sam u detinjstvu i pubertetu…te divne godine su iza mene i ja moram dalje iako je bolno…pozdrav za Srbiju i moj rodni grad. Beograd zauvek ce mi ostati u secanju…zivim u Makedonija (Skoplje) vec 10 godina…drugovi moji volim vas najvise na svetu i jako mi nedostajete…srpski cu zauvek pamtiti…

  7. tuzna je tvoja prica sanja,ali sta ces mora se nastaviti dalje…ako imas fejs posaljimi zahtev za prijateljstvo…<3
    knjiga je exstra…pozz

  8. Bojana, knjigu ne možeš da pročitaš na ovom (a verovatno ni na jednom drugom) sajtu. Možeš da je pozajmiš iz biblioteke ili (idealno bi bilo ako možeš) da je kupiš i stalno čitaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.