Obey Your Body

Kozmetika ali kakva …

Pisala sam o svom skorašnjem putovanju u Ptuj, ali ne i o samom putu i što je za ovaj post važno o povratku nazad.

Nisam neki kupoholičar i jedino što može duže da me zadrži u prodavnicama je kupovina stvarčica (nekada, sada su to već ozbiljno veeelike stvari) za moje klince. Onda stvarno mogu da ostanem vekovima dvoumeći se oko štraftica i tačkica 😉 Inače, kada idem u kupovinu najčešće dobijem precizna uputstva da se ni slučajno ne smorim posle prve dve radnje i tome slično. Sa takvim nekim afinitetima odem (tj. odemo) u WestGate šoping centar, nekih dvadesetak kilometara od Slovenačko-Hrvatske granice.

Bilo je dogovoreno da se ne zadržavamo dugo, da bismo stigli kući što pre, dakle sat vremena za šetnju, razgledanje i kupovinu. Svoju kupovinu (po jednu sitnicu za svako dete) obavila sam u H&M radnji i krenula da tumaram okolo u potrazi za kafom i nekim pecivima. Tu negde me presretne mlada žena, koja drži jedan od onih štandova u prolazu i ponudi mi kremu za ruke. Kreme za ruke koristim vekovima i uvek tražim neku još bolju i finiju. Iiiiii, posle par minuta razgovora o kremama, algama iz Mrtvog mora i sličnih stvari, eto mene kojoj ona na unutrašnjoj strani podlaktice testira jedan po jedan proizvod iz kolekcije Obey Your Body. Prodavačica je bila ključna za moju kupovinu, precizna u objašnjenjima ali ipak nenapadna, vidi se da poznaje i proizvode i kožu i još mnogo toga.

Proizvodi su jako kvalitetni, koža ostaje meka, nežna i predivno mirisna posle njih i jedino što sam pogrešila je što nisam tada kupila i kremu za lice, pošto ove kolekcije izgleda nema kod nas  :-/ Moj favorit je piling za telo, odmah za njim i šea puter za telo i naravno, piling za lice.  Ja sam odabrala mirisnu notu La femme  i apsolutno je fantastična.

Author: Bebika

Rođena 8.07.1972. kao Danijela Vesić, viši knjižničar na Pozajmnom odeljenju NB "Sveti Sava" u Aranđelovcu. Volim lepe reči, tonove i pesme. Majka, tetka i rekreativac.

4 thoughts on “Obey Your Body”

  1. Cinjenica da enormno skupa kozmetika nije uvek najkvalitetnija.Ja skoro od jedne takve dobih enormnu alergiju,UZAS*

  2. Goco,
    U ovom postu nije akcenat bio na ceni nego na tome koliko meni ova kozmetika odgovara. A baš mi odgovara. Da je skupa, skupa je. Ali ja sam dobila značajne popuste jer sam kupila više proizvoda a i mislim da vredi svaku paru.

  3. Slazem se,draga moja.Ipak,slozices se,finansijski momenat je presudan.Uzivaj u kozmetici.Pozdrav do sledeceg bloga……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.